Stedelijke Freinetschool De Steltloper Zammelseweg 29, 2440 Geel 014/56.65.40 sbs.desteltloper@geel.be 

Schoolteam

Elke klasgroep heeft zijn of haar leerkracht.  Zij zijn de spilfiguren van de klas- en schoolwerking. Zij werken in nauwe samenwerking met de coördinator, die ondersteuning biedt op vlak van de klasorganisatie, de begeleiding van de kinderen en de uitbouw van een goed functionerende ouderwerking.
Er worden aan het schoolteam nog bijzondere leermeesters toegevoegd voor de lessen lichamelijke opvoeding en levensbeschouwing (godsdienst, zedenleer, …), een zorgcoördinator en zorgleerkrachten. Ook is er een deeltijdse kinderverzorgster die bij de kleuters wordt ingeschakeld.

 

Directeur – Els Gilis
 

 

Ik ben Els Gilis.
Ik ben administratief directeur.
Op dinsdag- en vrijdagvoormiddag is het bij mij “open deur”.
Dan ben ik in de school aanwezig en zie je me in levende lijve bezig. Ik heb dan o.a. met Dorien overleg en dan doet ieder “z’n zeg”. Bij vragen zal ik altijd paraat staan. En kunnen we SAMEN voor de juiste oplossing gaan. Want ook ik ben gesteld op … “gestelt”!
Welkom in de Steltloper!
Pedagogisch coördinator en zorgcoördinator – Dorien De Haes

 

Na 10 jaar ervaring in de klas was ik helemaal klaar om het Steltloper-team te trekken. Samen school maken, ik doe het met veel plezier.

Daarnaast ben ik ook de zorgcoördinator van onze school. Hierdoor blijft ik nog sterk in connectie met de leerlingen en de klasvloer.

Heb je me nodig of zit je met een vraag, mijn deur staat altijd voor jou open.

KO 0 & 1 – Tille Sels

 

De kleinste deugnieten van onze school beginnen hun avontuur bij mij in de klas. Samen nieuwe dingen proberen, ontdekken en leren is het leukste dat er is. Soms gaan we helemaal op in onze fantasie en onderzoeken we alles uit. Met veel geduld daag ik de kleuters uit om zoveel mogelijk zelf te proberen.

De kleuters zien genieten en openbloeien doet mij helemaal glunderen.

.
KO 2 & 3 – Luna Janssens
1ste graad – Griet Van Roey
2de graad – Jens Adriaens
  Ik ben Jens en leerkracht in de tweede graad. Hier starten we dagelijks in de kring. We bespreken wat we gaan doen en hoe we dit gaan aanpakken. Hierbij hebben we ook oog voor rekenen, taal, onderzoek, actualiteit, … Doorheen het jaar bouwen we aan onze actua-wereldkaart: een overzicht van de actualiteit. Creativiteit en beweging is een rode draad doorheen onze klas. In onze Dierentuin zitten we niet stil, want naast het werk in de klas, hebben we ook een samenwerking met Huis Perrekes. We zingen hier mee in het koor: De Betties, waar we steeds onze mooiste zangstem laten horen.

Met respect en samenwerking gaan we dagelijks met een glimlach naar huis.

2de graad – Senne Hermans (woensdag)

 

3e graad – Mieke Van de Ponseele

 

Niet-confessionele zedenleer – Charissa Van de Paer
 

 

Ik ben Charissa en geef zedenleer in de Steltloper. Tijdens onze lessen leren we over verschillende waarden en normen, praten we in groep over vanalles en nog wat, maar maak ik ook graag tijd voor een individueel gesprekje met de leerlingen, indien nodig. Respect en vriendschap komt ook regelmatig aan bod tijdens onze lessen, net als in het leven van groot en klein.

 

Rooms-Katholieke Godsdienst – Annegreeth Belmans
Protestants-evangelistische godsdienst – Blerina Driesen

 

Islam – Nur Aldemir

 

Turnjuf  – Noortje Van Hirtum

 

Ik ben Noortje de turnjuf van de Steltloper. In de turnlessen doen wij niet alleen aan lopen, binnenkort kan elke Steltloper steltlopen! Wij als Steltlopers geven nooit op, samenwerken, aanmoedigen en blijven oefenen, zo wordt elke turnles TOP! Ik ben zelf een bezige bij. Tennis, volleybal, lopen en snowboarden horen bij mij.

Zorgteam

Dorien De Haes – zorgcoördinator + zorg kleuterschool

 
Hilde Nuyts – zorgleerkracht lagere school

 

 

Voor- en naschoolse opvang – Nancy Dillen
Mijn naam is Dillen Nancy, dagelijks moet ik de kindertjes groot en klein van de stedelijke Freinetschool te Oosterlo tellen.
Met veel liefde, plezier en de beste zorgen zal ik ze voor en/of na school opvangen.
Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, nonkels of tantes, om het even wie, mogen de (b)engeltjes s ’morgens vanaf 07.00u tot 08.30u, s ’avonds van 15.30u tot 18.00u en woensdagnamiddag tot 14.00u komen brengen en/of ophalen. Voor een vraagje of een gezellige babbel kunnen jullie mij altijd bereiken op het nummer 0498/17.14.27
Poetsvrouw – 
 

 

Secretariaat –  Ann De Backer