Stedelijke Freinetschool De Steltloper Zammelseweg 29, 2440 Geel 014/56.65.40 sbs.freinet@geel.be

Schoolteam

Elke klasgroep heeft zijn of haar leerkracht.  Zij zijn de spilfiguren van de klas- en schoolwerking. Zij werken in nauwe samenwerking met de coördinator, die ondersteuning biedt op vlak van de klasorganisatie, de begeleiding van de kinderen en de uitbouw van een goed functionerende ouderwerking.
Er worden aan het schoolteam nog bijzondere leermeesters toegevoegd voor de lessen lichamelijke opvoeding en levensbeschouwing (godsdienst, zedenleer, …), een zorgcoördinator en zorgleerkrachten. Ook is er een deeltijdse kinderverzorgster die bij de kleuters wordt ingeschakeld.

Directeur – Els Gilis
 

 

Ik ben Els Gilis.
Ik ben administratief directeur.
Op dinsdag- en vrijdagvoormiddag is het bij mij “open deur”.
Dan ben ik in de school aanwezig en zie je me in levende lijve bezig. Ik heb dan o.a. met Dorien overleg en dan doet ieder “z’n zeg”. Bij vragen zal ik altijd paraat staan. En kunnen we SAMEN voor de juiste oplossing gaan. Want ook ik ben gesteld op … “gestelt”!
Welkom in de Steltloper!
Pedagogisch coördinator en zorgcoördinator – Dorien De Haes

 

Na 10 jaar ervaring in de klas ben ik helemaal klaar om het Steltloper-team te trekken. Samen school maken, ik zie het helemaal zitten.

Daarnaast ben ik ook de zorgcoördinator van onze school. De kinderen ondersteunen, hen helpen bij de dingen waarmee ze het moeilijk hebben of net uitdaging zoeken voor zij die het nodig hebben, het maakt allemaal deel uit van mijn takenpakket.

Heb je me nodig of zit je met een vraag, mijn deur staat altijd voor jou open.

KO 0 & 1 – Tille Sels

 

.
KO 2 & 3 – Sofie Goelen
 

 

Ik ben Sofie. Ik mag zorgen voor de ‘stralende kapoentjes’ van KO 2/3. Zingen en gitaar spelen zijn dingen die ik heel graag doe. Bij deze zal ik muziek met veel plezier binnen brengen in de klas. Ook bij het tekenen, knutselen, schilderen… ben ik zeker van de partij! Creativiteit maakt mij blij! Verder gebruik ik een hele rustige omgangstijl met de kinderen, maar af en toe mag er eens gek gedaan worden. Toneel spelen is ook een leuke hobby van mij!
1ste graad – Hilde Nuyts en Babette Hannes 

 

2de graad – Jens Adriaens
  Ik ben Jens en leerkracht in de tweede graad. Hier starten we dagelijks in de kring. We bespreken wat we gaan doen en hoe we dit gaan aanpakken. Hierbij hebben we ook oog voor rekenen, taal, onderzoek, actualiteit, … Doorheen het jaar bouwen we aan onze actua-wereldkaart: een overzicht van de actualiteit. Creativiteit en beweging is een rode draad doorheen onze klas. Bezige bijtjes zijn wij en dit zou ook een passende klasnaam zijn, aangezien we De Dierentuin werden gedoopt. En bezig zijn we zeker, want naast het werk in de klas, hebben we ook een samenwerking met Huis Perrekes. We zingen hier mee in het koor: De Betties, waar we steeds onze mooiste zangstem laten horen.

Met respect en samenwerking gaan we dagelijks met een glimlach naar huis.

3de graad – Senne Heremans

 

Bonjour tout le monde, je m’appelle Senne. Avec les enfants nous décrouvons la dernière étape de l’école primaire. We trekken naar onze anderstalige buren en ontdekken dat vrije teksten ook in het Frans geschreven kunnen worden. Met mijn keyboard in de hand schrijven we samen verschillende liedjes. We onderzoeken dagelijks de actualiteit, het levend werk, en de dingen die op ons afkomen. Iedereen welkom! Bienvenue à tous!
RKG – Kristel Kennis
 

 

Ik ben Kristel, recht voor de raap en toch lief. Ik houd van de zee en een goed boek mag dan ook mee. Mijn gezin,  daar steek ik heel wat tijd in. Uit iedereen het beste halen, ik zie de kinderen graag stralen. Een wereld waar men nog geluk kent, maak je niet met één ingrediënt. Voor mij is elk element even belangrijk, elk element  voor een recept dat hoop en vriendschap brengt.
NCZ – Charissa 
 

 

Ik ben Charissa en geef zedenleer in de Steltloper. Tijdens onze lessen leren we over verschillende waarden en normen, praten we in groep over vanalles en nog wat, maar maak ik ook graag tijd voor een individueel gesprekje met de leerlingen, indien nodig. Respect en vriendschap komt ook regelmatig aan bod tijdens onze lessen, net als in het leven van groot en klein.

 

Turnjuf  – Noortje Van Hirtum
Ik ben Noortje de turnjuf van de Steltloper. In de turnlessen doen wij niet alleen aan lopen, binnenkort kan elke Steltloper steltlopen! Wij als Steltlopers geven nooit op, samenwerken, aanmoedigen en blijven oefenen, zo wordt elke turnles TOP! Ik ben zelf een bezige bij. Tennis, volleybal, lopen en snowboarden horen bij mij.
Zorgleerkrachten

   Greet Vanlaer

   Babette Hannes
   Lisanne Aerts

 

Voor- en naschoolse opvang – Nancy Dillen
  Mijn naam is Dillen Nancy, dagelijks moet ik de kindertjes groot en klein van de stedelijke Freinetschool te Oosterlo tellen.

Met veel liefde, plezier en de beste zorgen zal ik ze voor en/of na school opvangen.

Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, nonkels of tantes, om het even wie, mogen de (b)engeltjes s ’morgens vanaf 07.00u tot 08.30u, s ’avonds van 15.30u tot 18.00u en woensdagnamiddag tot 14.00u komen brengen en/of ophalen. Voor een vraagje of een gezellige babbel kunnen jullie mij altijd bereiken op het nummer 0498/17.14.27

 

Poetsvrouw – Peggy Vangenechten
 

 

Mijn naam is Peggy en ik woon in Zammel.
Ik werk voor stad Geel als poetsvrouw in Freinetschool De Steltloper.
Mijn job als poetsvrouw omvat meerdere taken:
– gewone en grondige reinigingen
– vloeren poetsen
– spinnenwebben verwijderen
– maandelijkse taken
Zoals je ziet komt er heel wat bij kijken om een gebouw ordelijk en net te houden.
Secretariaat – Petra Vercammen en Ann De Backer

Ondersteuning GR1 van Ateljee Hagelbos
  Inge